11 oktober 2008

Scrapbookweekend

Het weekend was SUPER!!!! Bedankt aan Daphné om het in elkaar te boksen, zeker voor herhaling vatbaar. Ik ga alleszins mee de volgende keer.

Ik heb maar 5 lo's gemaakt, dacht eigenlijk dat ik er wel wat meer ging maken, het zij zo... De ambiance was super en ik vond het spijtig dat ik de zaterdagavond al door moest.

Hier zijn mijn lo's...


De meeste lo's zijn van ons weekje center parcs in mei. We waren ook naar het park "Toverland" gegaan. Voor Fleur was het nog niet echt interessant, maar we hebben er het beste van gemaakt. Deze is ook gemaakt met restjes dus telt mee voor de challenge.


Dit zijn foto's van de laatste dag, terwijl ik aan het inpakken was, ging Sebastien met ons Fleur naar de kinderboerderij. Die dag mochten de kindjes helpen om de diertjes eten te geven, natuurlijk doen ze dat graag he. Ook heeft Fleur toen 2 eitjes gewonnen, maar ik weet niet precies meer juist hoe dat zat, was wel grappig!!


Hier samen met mama glijden op de schuif af zoals wij zeggen... Vroeger als kind deed ik dat zelf ook heel graag!!! Nu heb ik tenminste terug een excuus om ermee op te kruipen :-)))

Toverland ligt in Sevenum, niet zo ver van Venlo. Een pretpark dat deels overdekt is, wel goed maar heel lawaaiierig...

Hier was ons Fleur 1 maand oud, dus het werd tijd dat die foto's eindelijk gescrapt werden... Is ook met restjes gemaakt dus telt deze ook mee voor de challenge... Deze heb ik vandaag gemaakt en niet op het weekend.

Dit is een houten constructie waar je in kon kruipen en waar bovenaan een grote stoel stond, en ons Fleur natuurlijk zo fier als ne gieter dat ze boven geraakt was, en mama stond beneden de foto's te trekken...


Er waren redelijk wat houten constructies waar je op en onder kon lopen, en voor die kleine mannen is dat natuurlijk wel leuk...

Op een gegeven moment nam Fleur dat touw vast en begon ze te trekken, er liepen daar engelsen rond en die hebben zelfs een foto genomen van haar toen ze dit deed, ik was juist te laat, verdorie toch, maar met deze fotootjes zie je toch ook dat ze geprobeert heeft.

5 opmerkingen:

sollie zei

Leuke LO's! Ja, het weekend was super hé. Ik vond het ook spijtig dat ik al op zaterdagavond naar huis moest.
groetjes Isolde

karin zei

wat een prachtige LO's heb jij gemaakt en zo productief ! was blij je nog eens terug te zien, zeker voor herhaling vatbaar !

pruts zei

zoveel lo's !!!
heel mooi !!!

Anoniem zei

het was zalig ,al was ik wat overdondert ,verder dan 4p in m'n communiealbumpje ben ik niet geraakt. Dus heb jij heel wat MOOI werk verzet!
Ann Goesaert

pruts zei

maar 5 lo's ????
das toch veel zenne !!
heel mooie lo's !!!!